Concept

Noi v─â ajut─âm s─â alege╚Ťi, contura╚Ťi ╚Öi implementa╚Ťi conceptul evenimentului vostru pentru a avea parte de o experien╚Ť─â cu adev─ârat extraordinar─â.  

Planning

Am construit acest serviciu pentru a oferi clien╚Ťilor no╚Ötri toate informa╚Ťiile necesare organiz─ârii unui eveniment. Cel mai important aspect este reprezentat de furnizori, ace╚Ötia au puterea de a face din evenimentul t─âu unul reu╚Öit sau dimpotriv─â, ├«l pot “n─ârui”. Noi v─â recomand─âm doar furnizori profesioni╚Öti, care respect─â clientul, nevoile sale, precum ╚Öi termenele limit─â.

Papet─ârie

De la meniuri ╚Öi place cards, p├ón─â la invita╚Ťii pe h├órtie manual─â. Orice obiect de papet─ârie de care ave╚Ťi nevoie pentru evenimentul vostru noi ├«l putem realiza.

Logistic─â

Pentru a v─â face evenimentul ╚Öi mai frumos v─â punem la dispozi╚Ťie logistica necesar─â pentru ca acesta s─â se poat─â desf─â╚Öura ├«n cele mai bune condi╚Ťii. ├Än stocul nostru ve╚Ťi g─âsi: felinare, suporturi lum├ón─âri, suporturi flori, fe╚Ťe de mas─â, ╚Öervete, rame, t─âvi, suporturi decorative pentru candy bar, photo-corner ╚Öi multe alte obiecte pentru a v─â ├«nfrumuse╚Ťa evenimentul.