Concept

Noi vă ajutăm să alegeți, conturați și implementați conceptul evenimentului vostru pentru a avea parte de o experiență cu adevărat extraordinară.  

Planning

Am construit acest serviciu pentru a oferi clienților noștri toate informațiile necesare organizării unui eveniment. Cel mai important aspect este reprezentat de furnizori, aceștia au puterea de a face din evenimentul tău unul reușit sau dimpotrivă, îl pot “nărui”. Noi vă recomandăm doar furnizori profesioniști, care respectă clientul, nevoile sale, precum și termenele limită.

Papetărie

De la meniuri și place cards, până la invitații pe hârtie manuală. Orice obiect de papetărie de care aveți nevoie pentru evenimentul vostru noi îl putem realiza.

Logistică

Pentru a vă face evenimentul și mai frumos vă punem la dispoziție logistica necesară pentru ca acesta să se poată desfășura în cele mai bune condiții. În stocul nostru veți găsi: felinare, suporturi lumânări, suporturi flori, fețe de masă, șervete, rame, tăvi, suporturi decorative pentru candy bar, photo-corner și multe alte obiecte pentru a vă înfrumuseța evenimentul.