Concept evenimente

Vrem să fim alături de voi de la început, să ne imaginăm și să alegem împreună tot ce vi se potrivește pentru evenimentul vostru.

Noi vă ajutăm să alegeți, conturați și implementați conceptul evenimentului vostru pentru a avea parte de o experiență cu adevărat extraordinară.  

Planning

Indiferent că vrei un wedding planner de la începutul organizării evenimentului sau optezi numai pentru o zi de coordonare, noi vă vom furniza toate informațiile pe care le-am obținut din experiență evenimentelor trecute și de care aveți nevoie pentru un eveniment reușit.

PAPETĂRIE

Tocmai pentru că știm cât de important este să avem un furnizor dedicat evenimentului, am hotărât să va oferim și acest serviciu.

De la meniuri, plicuri și place cards, până la invitații pe hârtie manuală, integrăm conceptul evenimentului și în aceste obiecte de papeptarie. 

LogisticĂ

Vă punem la dispoziție logistica necesară pentru ca evenimentul vostru să se poată desfășura în cele mai bune condiții.

În stocul nostru veți găsi: felinare, suporturi lumânări, suporturi flori, fețe de masă, șervete, rame, tăvi, suporturi decorative pentru candy-bar, photo-corner și multe alte obiecte de decor.