Nunțile în vreme de coronavirus – Întrebarea nu este DACĂ, întrebarea este CÂND

Mediterranean Flavours Styled Shoot - 313

Pasul 1 Rămâi calm

Când vine vorba de nuntă, cu siguranță că sunt foarte multe detalii de planificat și pus la punct, indiferent de data din calendar a nunții.

Dacă se întâmplă ca această dată să fie marcată exact în mijocul pandemiei, toți ne întrebăm ce este de făcut – dacă este ceva de făcut –  facem planul și ne pregătim pentru orice posibilitate.

În contextul actual, indiferent dacă plănuiești o nuntă în România sau peste hotare, cel mai important este să îți păstrezi calmul și să analizezi situația detașat – nu suntem singurii care ne confruntăm cu această criză.

Din păcate, împrejurarea în care ne aflăm, ne constrânge să luăm o decizie radicală în privința nunții, anume să amânăm evenimentul sau să reducem dramatic numărul de invitați.

Bazat pe incertitudinea acestei situații, noi am recomandat și recomandăm în continuare mirilor care au programat evenimentul în iunie sau chiar iulie să amâne, pentru siguranța atât a lor, cât și a invitaților.

Nesiguranța planează încă și asupra nunților programate pentru finalul verii sau toamnă, de aceea trebuie să fim prudenti și în ceea ce le privește .

Ziua mult așteptată va veni și crede-ne pe cuvânt, va fi cel mai minunat lucru. Nimic nu se va compara cu momentul când vom putea fi toți împreună și vom putea sărbători”.

Pasul 2 Planifică în detaliu orice schimbare

Indiferent de situația în care ne aflăm, cel mai important este să ne menținem atenția canalizată asupra scopului nostru și anume un eveniment de success.

Dragi viitoare mirese, este OK să plangeți, este OK să fiți furioase, este perfect normal să încercați o întreagă gamă de emoții, important este să luăm împreună cea mai bună decizie.

Dacă sunteți printre acele mirese care stau bine cu emoțiile și stăpânirea de sine și mai aveți câteva luni până la nuntă, există și varianta în care puteți aștepta să vedeți cum evoluează lucrurile și dacă totul reintră în normal în perioada ce urmează.

În acest caz, dezavantajul este că dacă așteptăm prea mult, riscăm ca puși în fața necesității de a reprograma, să nu mai fie disponilitate din partea tuturor furnizorilor implicați pentru datele solicitate de voi.

Indiferent de decizia pe care urmează să o luați, vă îndemnăm ca în primă fază să vă consultați cu toți furnizorii nunții, să vedeți ce disponibilitate au pentru reprogramări și în ce măsură vă puteți alege o nouă dată pentru eveniment.

Scopul unei nunți este acela de a sărbători cuplul și povestea lor de iubire împreună cu familia și cu cei dragi lor.

Încurajăm cuplurile să se ocupe în continuare de planificarea nunții, să caute inspirație și să se lase inspirați, pentru că ziua cea mare va veni curând!