Organizarea nunții tale în 2021 –  Sfaturi practice

table2_highres_3

Dacă ți-ai programat nunta în 2021 (sau trebuia să fie în 2020 și ai reprogramat), evenimentul tău va veni cu o serie de provocări și necunoscute. Pentru că nici anul acesta nu știm exact cum vor arată nunțile, noi vă propunem niște sugestii pentru a lua puțin presiunea de pe umerii voștri.

Alegeți locații de nuntă în aer liber

În ultimii ani a început și în România trendul nunților în spații relaxate, unde oamenii petrec mult timp în aer liber înainte de începerea propriu zisă a serii. Având în vedere și toată nesiguranță care planează peste noi cu răspândirea virusului, noi vă recomadăm să alegeți o locație care să vă ofere posibilitatea de așezare a meselor fie afară, în aer liber, fie într-o locație tip hambar ale căror geamuri se pot deschide complet vara.

Printe cele mai frumoase locații se numără Grădina Lahovari, By the Lake, The Wedding House sau The Green Sport Wedding Barn, și lista nu se termină aici. Sau de ce nu, puteți opta pentru un rooftop superb, cum ar fi Linea / Closer To The Moon.

Less is more

Pentru că nici anul acesta nu ne imaginăm că vor fi nunți cu peste 200 de persoane (nu e realist să visam la asta, având în vedere situația atât de la noi din țară cât și din toată Europa), noi vă propunem să vă axați pe intimitate. O nuntă cu familia, prietenii și oamenii foarte apropiați sufletului vostru va fi o nuntă reușită indiferent de anul în care ne aflăm, dar cu atât mai mult anul acesta.

Încercați să vă limitați la un număr între 50 și maxim 80 de persoane.

Accent pe spațiile exterioare

Deși nimic nu ne încânta mai mult decât aranjamentele mari, voluminoase, anul acesta considerăm că accentul trebuie pus pe amenajarea spațiilor exterioare.

Așadar, o canapea, un covor, o arcadă cu flori unde invitații își pot face poze, unde pot sta de vorbă sau unde pot bea un pahar de prosecco este un must anul acesta.

Mai mult de cât atât, puteți amenaja diverse colțuri pentru diverse interese, cum ar fi: un spațiu destinat copiilor plin cu baloane, baloane de spumă, cărți de colorat, perne și paturici unde cei mici se pot distra sub supravegherea adulților. De asemenea, dacă spațiul vă permite, puteți face o proiecție de desene animate, iar cei mici cu siguanta vor fi extaziati.

Un spațiu destinat domnilor, cum ar fi un cigar corner, va fi foarte apreciat. Vă puteți ocupa voi personal sau puteți apela la oameni care sunt specializați pe segmentul acesta, cum ar fi cei de la Cigar Bar.

Sau un ice cream bar unde mai mult ca sigur toată lumea va sta la coadă, de la mic la mare.

That’s amore

Știm că la noi petrecerea adevărată începe după ora 00:00, dar am fi prea optimiști să credem că anul acesta nunțile vor dura după această oră, având în vedere că și anul trecut cam tot așa a fost.

Regândiți situația. În Italia, de exemplu, nunțile încep după-amiază. Astfel că oamenii se întâlnesc începând cu orele 14:00-15:00.

Gândiți-vă la o zi de vară însorită, alături de prieteni și oameni apropiați în timp ce vă bucurați de razele soarelui, iar pe fundal se aude un saxofon sau un pian.

Anul acesta este vorba despre familie, despre a petrece timp de calitate cu cei dragi, despre a crea amintiri superbe chiar și în vremuri incerte și nu în ultimul rând, de a-i proteja pe cei din jur de virus.

Stay safe

O stație de dezinfectare, unde să pui la dispoziție mășt­­i chirurgicale de unică folosință, geluri dezinfectante, spirt, precum și șervețele umede și uscate este un must.

Urmăriți ultimele noutăți anunțate de autorități și informați-vă doar din surse oficiale.